У Львові водій маршрутного автобуса подарував пасажиру тисячу квитків

15:54 21 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «За якісний транспорт» в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст розповів про нечувану «щедрість» перевізника.

У громадській організації «За якісний транспорт» повідомили сьогодні, 21 вересня:

«Навіщо один квиток? Бери зразу 1000, або історія про поїздку в маршрутці №23

20 вересня, близько 21:15, зупинка біля «Арсена» на вулиці Зелені вбік Пасічної. Дочекався маршрутку №23, номерний знак ВС1503АА.

Як виявилося, водієві потрібно махати руками, щоб він зупинився (він нібито не знає, що там розташована зупинка громадського транспорту). Відповідно, зупинився метрів за 15 від неї прямо посеред проїжджої частини.

Щоб потрапити до тої маршрутки, потрібно було ще перейтися через не маленьку і не мілку калабаню. Ну, коротше, зайшов я в ту «будку», оплатив за проїзд, і питаю: «Чому ви самі не зупинились на зупинці? У вас є маршрут, є графік руху, чому ви його не дотримуєтесь?».

У відповідь почув: «Слухай, ТИ, не розказуй, що мені робити… На зупинці (отже, вона все ж таки існує) мені ніхто не махає, чо я маю зупинятись. Тобі нічо не станеться якщо ти рукою махнеш?».

Питаю далі: «Чому я повинен махати руками, якщо є зупинка, а потім і ще йти по воді?».

У відповідь почув: «Тобі нічо не сталося, знав, що не треба зупинятись, ні – зупинився». 

І тут одна дуже симпатична пані, десь ровесниця нашої країни, яка, напевно, дуже хоче все ж таки в Європу, кидає фразу – «То не тролейбус, що має зупинятись на кожній зупинці».

З такими водіями і такими самими панянками нас в Європі тільки й чекають. Попросив квиток. Не знаю – навіщо просити, якщо його водій повинен сам давати. Отримав чверть пачки, далі пішла єхидна усмішка і – на ще; і віддав цілу пачку».

Про це повідомили сьогодні, 21 вересня, на сторінці громадської організації «За якісний транспорт» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікувавли фотографію подарованої пачки квитків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів