У Львові вночі горіла квартира в багатоповерхівці (віео)

12:03 15 листопада 2020 р.

Фото до новини

15 листопада о 01:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на Скорини, 30. Пожежа виникла на кухні, в квартирі на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.


Про це інформує ДСНС Львівщини, пише DailyLviv.

За повідомленням, рятувальники увімкнулись в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до ліквідації займання та порятунку людей.

Унаслідок пожежі отруїлася продуктами горіння власниця, 1955 року народження. Жінка після огляду працівниками швидкої медичної допомоги від госпіталізації відмовилась.

Через сильне задимлення, що виникло внаслідок загорання, сходова клітка швидко наповнилась токсичними продуктами згорання. Вогнеборці у рятувальних пристрях вивели на вулицю 6 осіб, з них 3 дітей. Це були мешканці сусідніх квартир, які через задимлення не могли самостійно покинути помешкання.

Аби гарантувати безпеку життя мешканців будинку, рятувальники загалом вивели на свіже повітря 9 людей.

Пожежу локалізовано о 02:06 та ліквідовано о 02:12 в складі трьох ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м, пошкоджено стіни квартири на площі 30 кв.м.
Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців врятовано квартиру від знищення вогнем.

До ліквідації пожежі залучили 19 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Причина виникнення займання встановлюється.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів