У Львові влаштують вечір спілкування про міську мобільність

11:30 19 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/comfycity.lviv

У вівторок, 19 березня, о 18.30 у кафе «Ратуша» на площі Ринок (№1) розпочнеться вечір спілкування про міську мобільність Львова.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Ця подія є хорошою нагодою ознайомитися з першими результатами розробки «Плану сталої міської мобільності Львова». ПСММ – це стратегічний документ, який повинен визначати напрям розвитку транспорту Львова на наступні 10 років. Вхід – вільний».

«Розробка цього плану є на суперактивному етапі. Заплановано, що у вересні 2019 року План буде готовий та затверджений Львівською міською радою. Публічно обговорювати проекти, які є частиною Плану, і залучати/збирати/опрацювати думки/ідеї/пропозиції мешканців Львова будуть у травні 2019 року», – поінформували також у міськраді.

Координатор проекту Інтегрований розвиток міст України у Львові Марта Пастух зазначила: «Комфорт життя в місті поміж іншим дуже залежить від того, наскільки швидко та зручно ми маємо можливість пересуватись в ньому для здійснення своїх потреб. Автомобіль – це класно, а розумний підхід до його використання — ще краще. Хотіли б представити європейський досвід та наші напрацювання стосовно плану сталої міської мобільності. Приходьте, послухаєте, поділитесь своїми думками. І не кажіть потім «дайте пройти» чи «нас не питали».

«Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міської ради Львова Андрій Білий представить на зустрічі перші напрацювання «Плану сталої міської мобільності Львова». Експерт з планування міста, колишній керівник управління транспорту Берліна Буркгард Горн, який консультує Львів у процесі розробки «Плану сталої мобільності Львова», розповість про досвід створення таких Планів, який вигляд такого документу мають міста Німеччини. Буркгард Горн поділиться своїми враженнями, які отримав під час візитів до Львова. Розкаже про основні принципи/рішення, які варто врахувати львівським експертам для розвитку сталої мобільності міста», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів