У Львові вчора ліквідовували пошкодження в системах водо – й теплопостачання

10:25 30 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Аварії сталися в Шевченківському районі.

«29 січня зафіксовано три порушення в роботі систем життєзабезпечення населення області (два – водопостачання, одне – теплопостачання)», – повідомили сьогодні, 30 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Аварії в системах водопостачання – о 8:08 у Львові (на вулиці Східній, 44, Шевченківський район) ліквідовано в повному обсязі. Водопостачання відновлено близько дев'яти тисячам жителів вулиць Липинського, Бетховена, Мельничука, Східної, Циганівки»;

«Аварії в системах теплопостачання у Львові – о 08:45 від диспетчера ЛМКП «Львівтеплоенерго» надійшло повідомлення про виявлення розгерметизації труби діаметром 20 міліметрів у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Шевченка, 140а (Шевченківський район). Тимчасово без централізовано теплопостачання залишилися жителі будинку. О 15:40 аварійною бригадою ЛКП «Янів» у складі трьох осіб та однієї одиниці техніки пошкодження ліквідовано, теплопостачання будинку відновлено в повному обсязі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів