У Львові відкриють новий автобусний маршрут

16:54 11 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

З площі Кропивницького наразі вирушатиме до заводу «Фуджікура» один автобус.

Виконавчий комітет ЛМР погодив сьогодні, 11 березня відкриття нового автобусного маршруту №57, який сполучатиме площу Кропивницького зі заводом «Фуджікура».  Як зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, автобуси №57 курсуватимуть за таким маршрутом: завод «Фуджікура» – кільцева дорога – вулиця Городоцька – площа Кропивницького – вулиця Городоцька – кільцева дорога – завод «Фуджікура».

За словами Віктора Щира, до визначення переможця конкурсу, маршрут, на основі наказу директора департаменту житлового господарства та інфраструктури, обслуговуватиме ЛК АТП-1. «Планується, що поки на маршруті вранці працюватиме один автобус – на 8:30 везтиме працівників на роботу, в обід працюватиме кілька машин, і 1 автобус забиратиме працівників о 18:15. Далі, якщо маршрут користуватиметься попитом серед пасажирів, а ним можуть користуватися всі охочі, то кількість автобусів буде збільшена», – поінформував Віктор Щир.

Він також додав, що дату відкриття маршруту ще узгоджуватимуть з керівництвом «Фуджікури». Про це повідомили сьогодні, 11 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів