У Львові відкрили Центр обслуговування споживачів ПАТ «Львівгаз»

17:33 10 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: gazeta-horodok.com.ua

Про це повідомляє сьогодні, 10 лютого, прес-служба облдержадміністрації.

За інформацією департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА, відсьогодні розпочав свою роботу новий сучасний Центр обслуговування споживачів ПАТ «Львівгаз», який обслуговуватиме фізичних (населення) та юридичних осіб, котрі є споживачами природного газу. Прес-служба облдержадміністрації запевняє, що клієнти центру зможуть вирішити в ньому будь-які питання, які стосуються взаємодії з ПАТ «Львівгаз», зокрема:

розрахунків за природний газ,

ремонту газового обладнання чи встановлення нового,

оформлення заявки на встановлення чи заміну газового лічильника,

укладання договору на газопостачання,

формування графіку погашення заборгованості за газопостачання,

оформлення заявки на реєстрацію пільг чи субсидій,

ознайомлення з інформацією щодо діючих тарифів.

Серед нововведень – адміністратор Центру, котрий проводить консультації, запровадження електронної черги, надає можливість сплатити за будь-яку послугу на місці. Також у приміщенні передбачені всі умови для комфортного перебування клієнтів: два зали обслуговування, зона очікувань, паркінг для автомобілів та ін.

Новий Центр обслуговування споживачів працюватиме за принципом «єдиного вікна» упродовж п’яти днів кожного тижня з 08:00 до 17:00 на першому поверсі корпусу №2 ПАТ «Львівгаз» вулиці Золотій, 42. У перспективі заплановано відкриття ще одного такого Центру обслуговування у центральній частині Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів