У Львові відбудеться ярмарок-представлення ГО

09:00 17 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com

17 листопада з 13.00 до 17.00 у Центрі Митрополита Андрея Шептицького на вулиці Стрийській (№29а) триватиме «Соціальний форум».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що «Соціальний форум» організовує Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, аби ознайомити мешканців з діяльністю таких організацій та об’єднати їх у допомозі мешканцям. Понад 50 громадських організацій та благодійних фондів представлять на «Соціальний форум» свою діяльність та послуги, які вони надають.

Директорка Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Алла Горбач зазначила: «Ідея створення такого форуму виникла в нас близько півроку тому. Ми багато працювали, думали про його формат. Але основна його мета — ознайомити мешканців міста з тим, які соціальні послуги надають в нашому місті. Дуже багато людей є у складних життєвих обставинах, є люди з інвалідністю, люди, які просто потребують якоїсь елементарної допомоги, і дуже часто не знають, куди звернутися. Тому ми скеровуємо форум у двох напрямках — ознайоми мешканців міста, що їм є куди звернутися, і максимально об’єднати громадські організації у співпраці на допомогу мешканцям міста».

У форумі візьмуть участь громадські організації та благодійні форди. Зокрема,  благодійна організація «Львівська освітня фундація», благодійний фонд «Dreamers», благодійний фонд «Горіховий дім», ГО «Лярш-Ковчег», ГО «Осоння», БО «Добре серце», БФ «Карітас-Львів УГКЦ», ГО «Турбота в дії» та інші.

Психолог Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олеся Сач розповіла: «Ми розробили декілька основних локацій, де будемо обговорювати теми, які пов’язані з сім’єю, з психологією, з вихованням дітей, з певними труднощами та викликами, які може зустріти сім’я. Однією із важливих цілей соціального форуму є підтримувати психологічне благополуччя. І наші лектори, психологи, соціальні працівники, громадські діячі теж прийдуть на форум саме для цього».

Під час форуму відбудеться ярмарок-представлення громадських організацій, водночас у декількох залах відбуватимуться мотиваційні, пізнавальні лекції, панельні дискусії. Для дітей буде організовано арт-терапевтичні заходи, майстер-класи та активні ігри. Відвідувачі матимуть змогу переглянути світлини фотографа Катерини Птахи, які присвячені темі виховання дитини з аутизмом.

Як інформував «ЩЛ», у Львові вперше скликали «Форум Гідності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів