У Львові вперше скликали «Форум Гідності»

14:15 14 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 14 листопада, у Львові розпочався перший «Форум Гідності», покликаний стати майданчиком для спільного обговорення питань прав людини та людської гідності між правозахисним, культурним, освітнім та іншими середовищами.

Про це повідомили в четвер, 14 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що до участі у «Форум Гідності» зголосилися понад 125 представників освітнього, культурного та правозахисного середовищ  Львова, Львівської області та інших областей України.

Директорка Музею Гідності Ніна Хома зазначила: «Ми дуже старались, аби ця подія стала особливою для всіх. Нас вразила кількість отриманих заявок на участь – понад 125. Сьогодні ми маємо великі очікування, що ті активні люди, які працюють у сфері культури, освіти та громадського правозахисного середовища зможуть більше познайомитися між собою».

Ніна Хома також повідомила: «Цей форум започатковує дискусію про повагу до людської гідності, а також взаємодію різних інституцій у розвитку правової культури та правової свідомості у суспільстві. Ми хочемо привернути увагу до цих важливих питань представників і представниць різних сфер, бо права людини — це не прерогатива юриспруденції, вони стосуються кожного і кожної».

Як інформував «Щоденний Львів», під час форуму, зокрема, заплановано презентацію Музею Гідності.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів