У Львові відбудеться громадське обговорення проекту ДПТ

10:48 22 січня 2020 р.

Личаківська районна адміністрація

Личаківська районна адміністрація
Фото: wikimapia.org

У середу, 22 січня, о 18:00 у приміщенні Личаківської районної адміністрації Львова на вулиці Левицького, 67 розпочнеться громадське слухання проекту детального плану території у районі вулиць Личаківської та Січової й звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що в рубриці «Проекти детальних планів територій» на офіційному веб-сайті Львівської міської ради в розділі «Місто» оприлюднили проект детального плану території у районі вулиць Личаківської та Січової та звіт про стратегічну екологічну оцінку. Підстава розроблення проекту детального плану території — рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №1029 (зі змінами) від 21 вересня 2018 року.

Замовником проекту детального плану території є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради. Громадське обговорення проекту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку триватиме здо 10 лютого 2020 року.

Із проектом містобудівної документації (пояснювальною запискою, графічними матеріалами, звітом про стратегічну екологічну оцінку) можна ознайомитись на веб-сайті ЛМР, або до завершення процедури проведення громадського обговорення у приміщенні Львівської міської ради. Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна подавати до 10 лютого 2020 року включно до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради.

Як інформував «Щоденний Львів», на засіданні виконкому ЛМР ухвалили рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «КСФ Груп» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним гаражем на вулиці Угорській, 14».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів