У Львові усуватимуть недоліки на дорожніх знаках

17:45 31 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: 24tv.ua

У міськраді запевнили: «Районні адміністрації провели обстеження стану більше 7000 дорожніх знаків на вулицях Львова.

Про це повідомили в четвер, 31 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У Шевченківському районі Львова було обстежено 1053 дорожніх знаки. Недоліки було виявлено на 47 з них. До 16 червня дефекти буде ліквідовано».

Заступник голови Шевченківської районної адміністрації Святослав Костяка запевнив: «Слідкування за належним станом дорожніх знаків ми проводимо постійно. Про недоліки, які виявляємо, повідомляємо організаціям, з якими укладено угоду щодо санітарного прибирання вулиць. Адже якщо знак потрібно вирівняти, почистити, то це проводять організації, які займаються санітарною очисткою вулиць. Натомість, якщо знак потрібно замінити і встановити новий, то ці роботи проводить ТзОВ „Дорожні знаки“, з яким у нас теж є укладена угода».

«У Личаківському районі було перевірено стан орієнтовно 1400 дорожніх знаків. За інформацією районної адміністрації, було виявлено 24 недоліки, над їх ліквідацією вже працюють. Також на території Личаківського району було встановлено 40 нових дорожніх знаків, та замінено 47 стійок діючих знаків», – поінформували також у міськраді.

«На балансі Франківського району знаходиться більше 1200 знаків. На 30 з них були виявлені недоліки. До 10 червня недоліки буде виправлено. У Сихівському районі перевірено орієнтовно 1200 дорожніх знаків. На 18 знаках було виявлено дефекти. До 10 червня недоліки буде виправлено», – розповіли також у міськраді.

«У Залізничному районі обстежено більше 800 знаків. Недоліки вже усувають. У Галицькому районі перевірили стан орієнтовно 1300 дорожніх знаків, про виявлені недоліки повідомлено підрядну організацію, яка здійснює їх обслуговування та забезпечення належного стану», – повідомили також у міськраді.

«Орієнтовно 300 дорожніх знаків – на балансі ЛКП «Львівавтодор». Це дорожні знаки вздовж трамвайних маршрутів №2, №6 та №8 і на вулицях, які обслуговує ЛКП «Львівавтодор», – поінформували також у міськраді.
заступник директора ЛКП «Львівавтодор» Євген Калитич наголосив: «Хочу зазначити, що зараз, протягом весняно-осіннього періоду, коли розростаються дерева і кущі, то якщо біля них розміщені дорожні знаки чи світлофорні об’єкти, гілки дерев можуть їх закривати. Це в свою чергу негативно впливає на організацію дорожнього руху. Тому ми, перш за все, вболіваємо, щоб дорожні знаки були видимі. Адже якщо стається відключення електроенергії, то проїзд на дорогах регулюється дорожніми знаками. Якщо їх не видно, то виникає загроза для безпечного руху. Тому ми наголошуємо на важливості обрізки гілок дерев чи кущів, які можуть закривати знаки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів