У Львові скупчилися біля візового центру до 250 людей

19:30 19 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Правоохоронці закликають громадян, а також керівників установ та закладів ретельно дотримуватись вимог постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу «Covid-19» та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо уникнення зараження короновірусом.

Про це повідомили в четвер у Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Сьогодні, 19 березня, під час патрулювання міста працівники поліції виявили скупчення людей на вулиці Джерельній у Львові. На місці події працювали слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції та працівники інших служб на чолі з т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитром Міхальцем.

Правоохоронці з’ясували, що близько 250 осіб утворили чергу до Візового центру, який продовжував роботу з відвідувачами. На керівника установи правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян, а на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як інформував «ЩЛ», на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішили призупинити на час карантину роботу усіх візових центрів на території Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів