У Львові припинили роботу всіх візових центрів

17:15 19 березня 2020 р.

Фото до новини

На засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішили призупинити на час карантину роботу усіх візових центрів на території Львова.

Про це повідомили в четвер, 19 березня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Таке рішення спричинене надмірним скупченням людей, яке було сьогодні біля візового центру на вулиці Джерельній. В умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції «Covid-19» такі ситуації є неприпустимими. На цьому під час засідання комісії наголосив міський голова Львова Андрій Садовий».

Керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції «Covid-19» у Львові Галина Слічна зазначила: «Питання візового центру на вулиці Джерельній сьогодні збурило громаду міста Львова. Сьогодні там було величезне скупчення людей. Ми терміново скликали засідання оперативного штабу, розглянули це питання, скерували лист на цей візовий центр. На засіданні комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ми прийняли рішення про призупинення діяльності усіх візових центрів на території Львова».

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові ушпиталили з підозрою на коронавірус «Covid-19» 27 людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів