У Львові склали 63 акти на перевізників

10:30 30 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Управління транспорту ЛМР перевіряє дотримання умов договору перевізниками, які обслуговують автобусні маршрути у Львові.

Про це повідомили в четвер, 30 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що, відповідно до умов договору, укладеного управлінням транспорту з перевізниками, які стали переможцями конкурсу на обслуговування автобусних маршрутах Львова, перевізники мають забезпечити якісний технічний стан машин, дотримання графіку руху й забезпечення відповідної кількості автобусів на маршрутах. Для цього управління періодично проводить перевірки.

Заступника начальник управління транспорту ЛМР Олег Партика уточнив «Ми проводимо перевірку технічного стану автобусів наших перевізників – ТзОВ «Міра і К», «АТП-14 630», ТзОВ «Успіх БМ», ЛК АТП №1. За цей місяць ми виписали 19 штрафів і склали 63 акти. В основному це приватні перевізники, які не дотримуються графіку руху та забезпечення відповідної кількості автобусів на маршрутах».

Як інформував «Щоденний Львів», у департаменті дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації визначили перевізників-переможців, які надаватимуть послуги на приміських і міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів