У Львові шукають вибухівку в інституті банківської справи

13:12 23 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Як повідомляє у п’ятницю відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, надійшло повідомлення від чоловіка, котрий повідомив про свою помсту за те, що йому не поставили залік.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує сьогодні, 23 травня, в повідомленні «Львівські правоохоронці шукають вибухівку у інституті банківської справи»:

«У Львові, 23 травня близько 11:00 на оперативний номер 102 надійшло повідомлення від чоловіка, який повідомив, що він залишив у приміщенні Львівського інституту банківської справи вибухівку. Чоловік повідомив, що він навчається у Львівському інституті банківської справи, а також назвав ім’я, прізвище, номер мобільного телефону. 

Окрім того, він сказав, що йому не поставили залік, тому він залишив вибухівку, яка спрацює у приміщенні інституту через дві години. На місці події працюють представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області, а також представники інших служб.

Заняття у інституті призупинені. Евакуйовано 60 студентів та викладачів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою перевірки достовірності даних особи, яка повідомила про замінування інституту».

Натомість у повідомленні «У Львові працівники міліції з'ясовують хто заклав бомбу у кафе-барі» відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС розповідає:

«У Львові, 23 травня близько 12:00 на оперативний номер 102 надійшло повідомлення від аноніма, який повідомив: «Я заклав бомбу в смітнику у туалеті кафе-бару «Мадлен», який знаходиться на площі Різній, 8». Жодних вимог анонім не висував.

На місце події виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції, а також представники інших служб. Евакуйовано дев’ять відвідувачів та трьох працівників кафе-бару.

Правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий повідомив про закладену бомбу у приміщення кафе-бару. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів