У Львові шукали вибухівку на площі Святого Теодора і в ресторані «Купол»

14:14 19 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Як повідомила в суботу речник УМВС, з початку року в обласному центрі зафіксовано близько 30 неправдивих повідомлень про мінування.

Агенція УНІАН інформує сьогодні, 19 липня, в повідомленні «У Львові сьогодні шукали вибухівку на площі та в ресторані»:

«У Львові сьогодні на оперативну лінію «102» надійшло два повідомлення від невідомих осіб про замінування площі Святого Теодора у центрі міста та популярного ресторану «Купол». Як повідомила УНІАН начальник ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська, о 10.25 надійшло повідомлення від чоловіка, який назвався «патріот України», і заявив, що площа Святого Теодора у Львові замінована. Будь-якої іншої інформації та мотивів чоловік не повідомив.

Об 11.50 надійшов дзвінок від чоловіка, який представився «боєць Нацгвардії» і заявив працівникам міліції, що в приміщення ресторану «Купол» закладено вибухівку. Будь-яких вимог, які могли б відвернути вибух, чоловік не висував.

З площі та приміщення ресторану було евакуйовано людей, фахівці відповідних служб провели ретельне обстеження площі Святого Теодора та приміщення ресторану «Купол» – вибухових пристроїв виявлено не було. Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення осіб, які надали неправдиві повідомлення про мінування.

Як зазначила речник обласного відділення міліції, з початку року у Львові зафіксовано близько 30 неправдивих повідомлень про мінування. І такі повідомлення почастішали упродовж останнього часу.

Як повідомляв УНІАН, у Києві сьогодні, 19 липня, надійшли анонімні повідомлення про замінування 7 об'єктів у столиці. Зокрема, невідомі заявили про замінування приміщення Головпоштамту, що на Майдані Незалежності, 4 торгівельних центрів в різних районах столиці, а також «5 каналу» та одного зі столичних вокзалів. Також вибухівку сьогодні шукають в Апеляційному суді Одеської області після повідомлення про його замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів