У Львові штрафували власників квартир у пам'ятках архітектури

12:32 15 травня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: city-adm.lviv.ua

У середу, 15 травня, відбудеться примусове приведення до відповідності кольористики фасаду будинку №18 на вулиці Шолом-Алейхема.

У середу, 15 травня, на засіданні адмінкомісії при виконкомі Львівської міськради щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини розглянули 11 протоколів на фізичних осіб, які провели у своїх квартирах заміну дерев’яних вікон і балконних дверей на пластикові. Зокрема, адміністративна комісія наклала максимальний штраф у розмірі 1700 гривень на власників квартир у будинках №6 та №10 на вулиці Лепкого, №6 на вулиці Костюшки, №6, №8 та №9 на вулиці Гребінки й №11 на вулиці Стефаника.

Голова комісії, заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, зазначив: «Сьогодні відбудеться примусове приведення до відповідності кольористики фасаду будинку №18 на вулиці Шолом-Алейхема. Власник приміщень на першому поверсі будинку №18 на вулиці Шолом Алейхема здійснив клаптикове фарбування фасаду – пофарбував фасад на першому поверсі у синій колір. Йому скерували попередження про перефарбування фасаду. Якщо сьогодні до 12.30 власник не вчинить жодних дій для вирішення цієї ситуації, то приведення кольористики фасаду у відповідність буде здійснено силами Галицької районної адміністрації».

Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів