У Львові школярів навчатимуть базовим прийомам самозахисту близько 250 вчителів фізкультури

11:05 30 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dodgi.com.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в нашому місті завершилася ініціатива щодо проведення у школах навчань з базових основ самозахисту для вчителів фізичної культури.

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 30 жовтня, «Щоденному Львову», що в нашому місті завершилася ініціатива щодо проведення у школах навчань з базових основ самозахисту для вчителів фізичної культури. У повідомленні також конкретизують:

«Близько 250 вчителів фізичної культури загальноосвітніх шкіл відпрацювали базові прийоми самозахисту. Такі практичні семінари-тренінги проходили упродовж вересня та жовтня на базі спортивних залів львівських шкіл. 

«Кожен вчитель фізичної культури, який отримав навики з основ самозахисту, зможе тепер передати знання діткам та змотивувати їх відвідувати спортивні секції. Ми повинні розуміти, що безпека людини є однією з найбільших цінностей і до цього потрібно відноситись відповідально вже з дитинства», – зазначає начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер. 

Партнерами ініціативи виступили:

Львівська обласна федерація кіокушинкай карате, тел.: 238-55-91, www.shinkyokushinkai.lviv.ua 

Спортивний клуб «Канку», www.kanku.org.ua 

ДЮСШ «Олімпія», секція боротьби з самбо і дзюдо, тел.: 297-58-74». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів