У Львові рятувальники йдуть у пошуках малюка в напрямку вулиці Роксоляни

13:02 11 жовтня 2013 р.

А спеціалісти водоканалу обстежують ділянку на вулицях Винниця й Варшавська.


Відео: ГУ ДСНС у Львівській області.

Як повідомив сьогодні, 11 жовтня, прес-службі міської ради начальник її управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Віктор Іваніцький, усі служби міста та області шукають зараз дворічного хлопчика, який провалився вчора у каналізаційний колектор, на вулицях Винниця та Варшавській. Дослівно ж інформував із цього приводу:

«До пошуків залучено 110 людей та 21 одиниця техніки. Працюють також спеціалісти «Львівводоканалу» – 25 осіб та п’ять одиниць техніки, водолази. Постійно під землею перебуває 15 осіб. Зараз проходять ділянку на вулицях Винниця й Варшавській».

А виконувач обов’язків голови Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак повідомила, що сьогодні водолази працювали на очисних спорудах. І додала: «П’ять груп МНС йдуть від очисних споруд у напрямку до вулиці Роксоляни проти течії. Ще одну групу скерували на місце безпосереднього падіння дитини – на вулицю Широку». 

Прес-служба міської ради інформує також, що, як їй повідомили у «Львівводоканалі», від початку цього року було повторно закрито 465 каналізаційних колодязів. При цьому зазначили:

«Це щонайменша кількість люків, які було викрадено від початку цього року, бо їх крадуть майже щоденно. Кришки встановлюємо поліетиленові, чавунні, а також бетонні. У нас на складі постійно є люки. І якщо надходить інформація по крадіжку, то наші служби виїжджають на місце і закривають відкриті колодязі. Минулого вівторка ми замовили ще 100 люків, які зараз в дорозі від фірми-виробника. Ми постійно поповнюємо наш запас. На сьогодні до нас надійшло 9 дзвінків щодо викрадених люків, які належать нам. Наші служби працюють над закриттям відкритих колодязів. За нашою інформацією, у квітні по гарячих слідах після нашого звернення за крадіжку люків були затримані двоє безробітних, батько та син. У них вилучили шість люків, які вони вкрали на вулиці Пасічній».

Як повідомляв «Щоденний Львів», пошуки хлопчика триватимуть доти, доки його не знайдуть.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів