Пошуки хлопчика триватимуть - доки його не знайдуть

11:16 11 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Два роки тому молодий чоловік, який хотів оглянути підземний Львів, впав у каналізацію біля пам'ятника Шевченку у центрі міста - рятувальники спіймали його біля "Макдональдзу" на кільці проспекту Чорновола - вулиці Липинського. Але він умів плавати.

Вранці до "Щоденного Львова" зателефонувала родичка хлопчика, який учора впав у каналізацію. За її словами, у родини хлопчика сьогодні склалося враження, що пошуки дитини припинилися - на дзвінки родичів на номери контактних телефонів службовців, які їм дали вчора, ніхто сьогодні не відповідає. 

Кореспондент "Щоденного Львова" зателефонував до начальника відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Львівській області Віталія Туровцева.

"Пошуки не припиняться, доки ми не знайдемо хлопчика, - сказав Віталій Туровцев. - Враження про припинення пошукових робіт могло скластися у мешканців Левандівки після того, як отвір, у який впала дитина, закрили люком. Шукати там уже немає потреби - три рази те місце перевірено рятувальниками. Тепер рятувальники перевіряють центральне русло на проспекті Чорновола і ті, що прилягають до нього поблизу. Водолази розпочали пошуки на очисних спорудах".

На запитання кореспондента "Щоденного Львова"про шанси знайти хлопчика живим, Віталій Туровцев відмовився робити прогнози: "Два роки тому молодий чоловік, який хотів оглянути підземний Львів, впав у каналізацію біля пам'ятника Шевченку у центрі міста - рятувальники спіймали його біля "Макдональдзу" на кільці  проспекту Чорновола - вулиці Липинського. Але він умів плавати". 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів