У Львові рятувальники вперше в Україні виконали тест Мерфі (відео)

18:00 14 грудня 2020 р.

Фото до новини

Львівські рятувальники з команди «Галицькі Леви» вшанували пам'ять свого колеги Олександра Будзінського, виконавши тест «Мерфі».

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. З цієї нагоди львівські рятувальники з команди «Галицькі Леви» виконали всесвітньо відомий тест «Мерфі», чим вони вшанували пам'ять свого колеги Олександра Будзінського, який трагічно покинув цей світ. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області, пише DailyLviv.

Що таке тест «Мерфі»? Це - біг на 1600 м; - 100 підтягувань на турніку; - 200 відтискань від землі; - 300 присідань; - біг на 1600 м. Особливість виконання вправ - у повному пожежному обладнанні, вагою близько 20 кг. Ще ніхто з рятувальників України не виконував такого.

Під час виконання тесту всі присутні ознайомилися з короткою історією про день ліквідатора ЧАЕС, історією виникнення тесту «Мерфі», життєвою біографією Олександра Будзінського, історією створення команди «Галицьких Левів» та членами команди.

Дивимося у дзеркало заднього виду, а там авто горить" - патрульні спільно з іншими водіями загасили пожежу (відео)

Львів'ян просять не лякатися п'ятихвилинної сирени 16 грудня, а увімкнути радіо або телевізор

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів