У Львові розпочалося обговорення детального плану території в районі Липової Алеї

17:35 24 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: drive.google.com

У середу, 24 липня, у Львові розпочалося громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території у районі вулиці Липова Алея, яке триватиме до 24 серпня 2019 року.

Про це повідомили в середу, 24 липня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Підстава розроблення – рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №1106 від 12 жовтня 2018 року. Замовником детального плану території є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником – ТзОВ «Студія 5Ф».

«Із проектом містобудівної документації можна ознайомитись у рубриці «Місто – Проекти детальних планів території» на сайті Львівської міської ради та у відділі громадського партнерства управління «Секретаріат ради». 5 серпня 2019 року відбудеться громадське слухання згаданого проекту детального плану території у приміщенні Личаківської районної адміністрації на вулиці Левицького, 67. Початок – о 18:00. Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 24 серпня 2019 року включно до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів