У Львові ремонтують залізничний перехід

12:00 19 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

У регіональній філії «Львівська залізниця» триває місячник із профілактики невиробничого травматизму на об’єктах інфраструктури.

Про це повідомили в прес-центрі «Львівської залізниці», де також розповіли: «У рамках акції львівські залізничники реалізовують комплекс додаткових заходів для запобігання травмуванню сторонніх осіб на території залізниці. За дорученням виконавчого директора регіональної філії «Львівська залізниця» Володимира Крота колійники та будівельники розпочали ремонтні роботи на регульованому пішохідному переході через колії поблизу станції Скнилів, яким масово користуються громадяни, особливо – у ранковий та вечірній час доби, для найкоротшого переходу між вулицями Городоцькою та Курмановича у Львові».

«Працівники Львівської дистанції колії вже виконали комплекс підготовчих колійних робіт та вклали два комплекти залізобетонного настилу. Будівельники Львівського територіального управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» завершують облаштування пандуса для зручного пересування осіб із обмеженими фізичними можливостями», – поінформували також у прес-центрі.

«Підходи до переходу планують встелити бруківкою. Крім того, для гарантування безпеки громадян зв’язківці обладнають перехід новими засобами звукової та світлової сигналізації, що завчасно попереджатиме пішоходів про наближення поїзда, а енергетики подбають про належне освітлення для безпечного переходу через колії у темну пору доби. Під час інспекції об’єкта керівник залізниці ознайомився з ходом робіт, дав доручення обладнати перехід тимчасовими засобами безпеки, зокрема – поручнями для зручного переходу громадян, а також поставив завдання завершити весь комплекс робіт у першій декаді листопада.», – розповіли також у прес-центрі «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів