У Львові ремонтують одразу дві ділянки вулиці Замарстинівської

14:50 10 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

ТзОВ «Онур» активізував роботи на всіх ділянках ремонту вулиці Замарстинівської.

Про це повідомили у вівторок, 10 грудня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що ремонт вулиці Замарстинівської триває одночасно на ділянках від вулиці Липинського до вулиці Гайдамацької й від вулиці Липинського до вулиці Торф’яної. Тому за сприятливих погодних умов завершити основний обсяг робіт з ремонту вулиці планують до кінця цього року.

Сьогодні виконання робіт оглянув міський голова Львова Андрій Садовий, який зазначив: «Тут працюють орієнтовно 100 людей, робота організована у дві зміни, працюють і працівники компанії «Онур», залучені працівники наших ШРП, «Львівелектротранс». Основний обсяг робіт до кінця цього року має бути виконаний, щоб люди на свята могли скористатись від того, щоб проїхати в центр міста трамваєм».

Андрій Садовий також розповів: «В цілому я задоволений темпами робіт, які є сьогодні, була складність через просідання цих двох будинків. Це є будинки, які раніше були допоміжними для лако-фарбового заводу, там реально живуть люди, місяць часу велись дискусії, щоб ми надали цим людям тимчасово інше житло, поки велись роботи зі заміни колектора. Лишилось 20 метрів прокласти новий колектор, встановити камеру і з’єднати вулиці Дашкевича до колектора і стоки з лако-фарбового заводу. Організація роботи на досить високому рівні, головне, щоб не було непередбачуваних ситуацій. Бо по цих двох будинках – для нас це був форс-мажор. Ми, фактично, сповільнили роботи на місяць, поки вели перемовини з людьми, щоб їх відселити».

Як інформував «Щоденний Львів», рух вулицею Котляревського буде одностороннім.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів