У Львові реконструюють лісопарк «Білогорща»

12:17 15 липня 2020 р.

Фото до новини

«У парку вже виконані роботи з прокладання центральної алеї, виконано освітлення і встановлено нові лавки. Ще тут будуть дитячі майданчики», — зазначив директор ЛКП «Зелений Львів» Володимир Данилюк.

Про це Щоденний Львів повідомили у пресслужбі ЛМР.

У межах проекту передбачено виконання робіт з ремонту та влаштування прогулянкових доріжок, дитячих майданчиків, майданчику для вигулу собак, облаштування зовнішнього освітлення, висадка дерев та опорядження клумб тощо.

«Цей проект ми робимо вже три роки. Тут будуть спортивні майданчики і стадіон. Вартість проекту становить 32 млн грн. Цього року тут можна буде облаштувати три майданчики.

Це красивий парк, який треба облаштувати. Ми вже маємо матеріали для облаштування освітлення на бічних алеях. Цим парком користується велика кількість людей. Його площа становить 180 га. Ці бічні доріжки потрібні для людей, які йдуть з 5-го парку і інших бічних вулиць" , — розповіла радниця міського голови Вікторія Довжик.

Особливістю парку стануть дитячі майданчики, розраховані на різні вікові групи.

«У нас половина лавок запроектовані зі спинками, а половина — без спинок. Тут є 4 дитячі майданчики на різні вікові групи», — зазначає архітекторка, авторка проекту Ольга Криворучко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів