У Львові принаймні один водій допомагав пасажирам страйкувати

14:05 16 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: firstsocial.info

Хоч страйк пасажирів, який мав відбутись у Львові, ніхто не помітив, а все ж знайшлася людина, яка поставилися до нього досить серйозно.

На сайті інформаційної агенції «Страйк» повідомили сьогодні, 16 квітня:

«Хоч ми вже повідомляли, що озвучений на 15 квітня страйк пасажирів, який мав відбутись у Львові, ніхто і не помітив, але все ж знайшлись люди, які поставились до заклику страйкувати досить серйозно. Користувач соціальної мережі Ігор Андрусів ще за день до страйку написав на своїй сторінці:

«Христос Воскрес! Друзі по спільноті, звертаюсь до тих хто буде 15.04.2015 за кермом власного транспорту. Пропоную в день «Львівського пасажирського страйку» зробити таке: підбирати пасажирів, які все рівно будуть стояти на зупинках маршруток (бо до роботи добратись треба) і пропонувати безкоштовний проїзд в напрямку, який збігається з Вашим маршрутом в цей день. Дякую!».

А вже 15 квітня ввечері Ігор прокоментував свій пост так: «Мій результат: двоє пасажирів від Цирку до «Магнусу», троє – від гот. «Львів» до АС-2, троє – від Польової до Широкої, двоє – від Сяйва до ТЦ «Скриня». Зауважу лише одне: кожен з цих пасажирів почув про страйк вперше від мене сьогодні. Виглядало так, якби я його сам придумав…»

«Вчинок Ігоря Андрусіва вартий поваги і сподіваємось, що солідарність громадян у цей скрутний час буде тільки зростати. З таких, як Ігор, треба брати приклад», – сказав один з львівських активістів».

Як інформував «ЩЛ», «Львівський пасажирський страйк» провалився – маршрутні автобуси були переповнені.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів