У Львові прибрали за день 35% переповнених контейнерних майданчиків, – ЛОДА

23:18 26 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В обласній державній адміністрації запевнили, що вивезення твердих побутових відходів не припинятиметься й вночі, а триватиме до повного очищення Львова від сміття.

Директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук повідомив: «Станом на 19:00 четверга, 26 січня у Львові прибрано 137 контейнерних майданчиків твердих побутових відходів, що становить 35% від загальної кількості засмічених. Міське сміття приймають обласні полігони твердих побутових відходів, з якими досягнуто офіційних домовленостей.

«Ще сьогодні вранці перевантаженими були 386 контейнерних майданчиків, на яких накопичено 1420 тонн твердих побутових відходів, – розповів Назарій Романчук. – І лише за один день ми очистили від сміття понад третину з них».

За словами посадовця, робота із вивезення твердих побутових відходів не припинятиметься й уночі і триватиме до повного очищення Львова від сміття. Про це повідомили сьогодні, 26 січня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також нагадали: «Сміття зі Львова мають вивезти упродовж семи днів. Роботу координує спеціальна комісія, створена при облдержадміністрації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів