У Львові прощаються з бійцем 24-ї бригади

12:10 18 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У четвер, 18 жовтня, у Львові прощається з новітнім Героєм України – військовослужбовцем 24-ї окремої механізованої бригади Юліаном Циганко.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Похоронні богослужіння відбулись у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Попрощатись із воїном АТО прийшли рідні, друзі, побратими, представники влади, громадських тва волонтерських організацій, мешканці Львівщини. Поховають новітнього Героя України на Личаківаську кладовищі на полі почесних поховань №76».

«Юліан Циганко – родом зі Львова. Майже з перших днів війни став на захист східних кордонів своєї Батьківщини. З липня 2014 року по листопад 2015 року брав безпосередню участь в АТО», – поінформували також в облдержадміністрації.

«17 листопада 2015 року під час виконання бойового завдання був важкопоранений. З цього часу військовослужбовець перебував на лікуванні, переніс більш ніж 40 операцій, дві з них в Австрії. Юліан Циганко майже три роки боровся за життя», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів