У Львові прокладають колектор на площі Двірцевій

15:48 18 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

25 березня розпочнеться другий етап реконструкції площі Двірцевої, під час якого буде закрито для проїзду територію, де розміщений автовокзал.

Про це повідомили в понеділок, 18 березня, в прес-службі Львівської міськради. Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий розповів: «Триває реконструкція площі Двірцевої. Роботи розширюються і з наступного понеділка, 25 березня, буде збільшено зону закриття площі, а саме буде закрито територію, яка захоплює автостанцію».

Андрій Білий конкретизував: «Що це означає для мешканців і гостей міста? Найперше – всі парковки, які були заборонені з 1 березня, тепер будуть фізично перекриті і вже неможливо буде потрапити на площу Двірцеву. Тобто, потрібно буде або залишати авто на платній парковці, або просто розвертатися і їхати в зворотному напрямку».

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР талож зазначив: «Друга зміна стосується усіх, хто користується послугами Автостанції. Усі міжнародні рейси будуть відправлятися з парковки біля вокзалу, поруч із зупинкою громадського транспорту. Також звідси буть відправлятися автобуси, які курсують в Трускавець і в Моршин. Усі інші автобуси, які зараз курсують до автостанції на площі Двірцевій, будуть перенесені на Приміський вокзал. Трамваї і міські автобуси курсуватимуть без змін. Відновити роботу Автостанції плануємо до кінця цього року. Також нагадаю, що з 31 березня ПрАТ «Укрзалізниця» вводить додаткові зупинки на станції «Підзамче» для 53 потягів»

«За словами в.о. директора  «Львівавтодору» Оксани Єстеферової,, роботи з реконструкції площі Двірцева відбуваються відповідно до плану. Зараз відбувається влаштування інженерних мереж – колектора, водопроводу і телефонної каналізація. Також паралельно тривають роботи по демонтажу дорожнього покриття і фонтану», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів