У Львові продовжили на три дні заборону продажу алкоголю після 18:00

13:58 24 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Таке рішення прийняв сьогодні, 24 лютого, виконавчий комітет міської ради.

Як повідомляє в понеділок її прес-служба, він розпорядився продовжити на три дні – 24, 25 та 26 лютого – обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в закладах торгівлі та ресторанного господарства на всій території Львова з 18:00 до 10:00 год. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив із цього приводу:

«Обмеження на продаж алкоголю дало свої результати, але, на жаль, ще не всі розуміють ту складну ситуацію, яка є в країні. Тому ми продовжуємо мораторій на продаж алкоголю після 18:00год. на понеділок, вівторок та середу. 

Львів живе без повноцінної міліції, без повноцінних силових структур. Треба чітко займатися патрулюванням міста. Розум має бути тверезий і холодний, тому жодне вживання алкоголю, продаж алкоголю після 18:00 год. є неприпустиме. Ми повинні це розуміти. Ми живемо при народженні нової держави. Це має бути твереза держава, мудра держава. Це рішення на часі, його підтримує більшість громади міста».

За словами міського голови, обмеження на продаж алкоголю після 18:00год. на 21-23 лютого дало позитивні результати, але не всі його дотримувались. Андрій Садовий зазначив також: «Дуже багато закладів харчування і магазинів прислухалися до цих пропозицій. Є такі, які віднеслись зневажливо. Сьогодні вони будуть позбавлені ліцензії на продаж алкоголю на території Львова. Зараз податкова опрацьовує це питання».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів