У Львові продовжують знаходити й знешкоджувати боєприпаси (відео)

11:55 23 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба УМВС на Львівській залізниці

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у вихідні у нашому місті виявлено декілька небезпечних предметів.


Відео: «112 Україна»

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 23 лютого, «Щоденному Львову»:

«У вихідні у нашому місті виявлено декілька небезпечних предметів. Так, 20 лютого о 10:42 в каналізаційному колекторі на вулиці Медовій було виявлено чотири набої до стрілецької зброї (три патрони калібру 5,45 мм, один патрон калібру 12,7 мм). 20 лютого о 15:00 піротехнічна група 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України виявлені боєприпаси вилучила та знешкодила за встановленим порядком.

А 21 лютого о 14:47 провідник вагону виявив на території 5-го парку Державного територіального галузевого об’єднання «Львівська залізниця» у вагоні пасажирського потягу «Бердянськ-Львів» шість вибухонебезпечних предметів (дві гранати РГД-5, 1 гранату Ф-1, одну гранату РГН, сигнальну ракету та патрон). 21 лютого на той час потяг знаходився в парку на відстої. О 16:20 слідчо-оперативна група лінійного відділу на станції «Львів» управління МВС України на Львівській залізниці виявлені боєприпаси вилучила на дослідження».

Як інформував «Щоденний Львів», у схованці в купе потягу «Бердянськ-Львів» знайшли чотири гранати.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів