У схованці в купе потягу «Бердянськ-Львів» знайшли чотири гранати (+ відео)

16:05 22 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба УМВС на Львівській залізниці

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі УМВС на Львівській залізниці, на території п'ятого парку вагонного депо «Львів» у вагоні пасажирського потягу «Бердянськ-Львів» були виявлені боєприпаси, замотані в матрац.


Відео: «112 Україна»

«У купе поїзда «Бердянськ-Львів» виявили схованку з боєприпасами», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі УМВС України на Львівській залізниці, конкретизуючи при цьому:

«На території п'ятого парку вагонного депо «Львів» у вагоні пасажирського поїзда «Бердянськ-Львів» були виявлені боєприпаси, замотані в матрац. Приїхавши на місце оперативники, кінологи і вибухотехніки оглянули знахідку.

При огляді купе вибухотехнічною службою виявлено чотири гранати (РГД-5 – 2 шт., Ф-1 – 1шт., РГН – 1шт), одну сигнальну ракетницю і один патрон діаметром 32 мм, довжиною 130 мм. Ці боєприпаси вибухотехнічною службою вилучені та направлені на дослідження.

Як боєприпаси виявилися в матраці - поки що з'ясовують транспортні правоохоронці. Також правоохоронці встановлюють особу людини, що залишила боєприпаси у вагоні, і з якою метою вони були привезені».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів