У Львові презентували на «Соціальному форумі» послуги ГО

20:50 17 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У неділю, 17 листопада, у львівському Центрі Митрополита Андрея Шептицького відбувся «Соціальний форум».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що «Соціальний форум» зібрав представників понад 50 громадських організацій та благодійних фондів, які представили в Центрі Митрополита Андрея Шептицького свої послуги. А організував його, аби ознайомити львів’ян із діяльністю таких організацій, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,

Заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна зазначила: «Соціальний форум» відбувся у Львові вперше, однак – не востаннє, розповідає. «Сьогодні є гарна нагода – познайомитися ближче, співпрацювати краще і, що найважливіше, презентувати мешканцям Львова ті послуги, які можуть надавати громадські середовища, благодійні фонди й місто разом, задля досягнення єдиної мети – допомагати мешканцям Львова у різних життєвих ситуаціях. Такі форуми плануємо проводити для громади щорічно»

Начальник міського управління соціального захисту Ігор Кобрин розповів: «Соціальний форум» працював у двох напрямах – як виставка-ярмарок соціальних організацій, де презентувати свої послуги мешканцям та налагодити співпрацю між собою, і як дискусійний майданчик, де фахівці своїх сфер ділилися корисним досвідом та обговорювали важливі соціальні теми. Цей форум – своєрідна платформа для громадських організацій, які працюють у соціальній сфері, щоб вони показали свою роботу людям, а ті, своєю чергою, довідатись, куди можна звернутись по допомогу для себе та своєї сім’ї».

Зокрема, у форумі брали участь громадські організації та благодійні фонди – благодійна організація «Львівська освітня фундація», благодійний фонд «Dreamers», благодійний фонд «Горіховий дім», ГО «Лярш-Ковчег», ГО «Осоння», БО «Добре серце», БФ «Карітас-Львів УГКЦ», ГО «Турбота в дії» та інші. Серед спікерів – бізнес-тренерка, Місіс "Східна Європа 2019" Ліга Гаркуша, психотерапевтка Центру здоров’я та розвитку «Коло сім’ї» Христина Гладюк, тренерка, керівниця центру "Емаус" Юлія Бойко, поведінкова терапевтка НРЦ «Джерело» Тетяна Дудіна, психологиня Дана Яковенко, керівниця ГО «Родина Кольпінга» Катерина Островська та інші.

Психологиня Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олеся Сач зазначила: «Однією з важливих цілей соціального форуму є підтримувати психологічне благополуччя. І наші лектори, психологи, соціальні працівники, громадські діячі теж прийшли на форум саме для цього».

Під час форуму відбувся ярмарок-представлення громадських організацій, водночас у декількох залах відбувалися мотиваційні, пізнавальні лекції, панельні дискусії. Для дітей організували арт-терапевтичні заходи, майстер-класи та активні ігри.

Як інформував «ЩЛ», у Львові вперше скликали «Форум Гідності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів