У Львові пожежники врятували жінку-безхатченка (відео)

09:18 7 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Як повідомили в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, вогнеборці в апаратах захисту органів дихання відчинили двері приміщення та винесли непритомну жінку на вулицю.


Відео: прес-служба обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Як повідомили в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 5 листопада о 21:34 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в підвалі 4-поверхового житлового будинку на вулиці С. Бандери, 18. Пильні мешканці почули лемент про допомогу жінки, яка проживала у підвальному приміщенні.

Безхатченко зачинилася у підвалі та не могла самостійно вибратися із вогняної пастки. Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання відчинили двері приміщення та винесли непритомну жінку на вулицю.

Унаслідок дії високих температур, потерпіла, 1980 року народження, отримала опіки ІІ ступеня обличчя, дихальних шляхів, рук та ніг. ЇЇ госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню.

Пожежу ліквідовано о 22:04. Ліквідація займання ускладнювалася плануванням житлового будинку та захаращеністю підвалу, що сприяло інтенсивному тлінню.

Вогнем знищено сміття та речі домашнього вжитку на площі 3 кв. м. Причина пожежі встановлюється.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили також, що  5 листопада о 15:22 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в квартирі на 5-му поверсі 9-поверхового житлового будинку на вулиці Володимира Великого, 51. Займання виникло на балконі помешкання.

До реагування на подію залучили 28 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки. Фахівці ДСНС, працюючи у апаратах захисту органів дихання, о 15:43 оперативно ліквідували займання. Вогнем знищено балкон та кімнату на площі 20 кв. м.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина займання встановлюється.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів