У Львові повернувся на ще не відремонтовану вулицю трамвай

13:30 8 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львівській міськраді запевнили, що ремонт вулиці Замарстинівської – на стадії завершення.

Про це повідомили в середу, 8 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що на ділянках вулиці Замарстинівської від вулиці Липинського до вулиці Гайдамацької й від вулиці Липинського до вулиці Торф’яної повністю виконані роботи із заміни інженерних мереж, зокрема – основного колектора, прокладено трамвайну колію й контактну мережу та повністю замощено проїзну частину вулиці.

А сьогодні відбувся пробний виїзд трамвая відремонтованою Замарстинівською. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Два роки Замарстинівська не бачила трамвая. Сьогодні – пробний запуск і фіналізація усіх робіт. Порадившись із підрядниками, можемо чітко озвучити дату, коли вулиця буде проїзною для машин, трамваїв, усіх, хто матиме бажання її побачити. Це – 16 січня. Іще тиждень має відстоятися бруківка, мають бути завершені фінальні роботи. 2-річний процес охоплював заміну мереж, колектора, замощення тощо. Замарстинівська – це найскладніша вулиця, яку ми мали в ремонті за 14 років».

Як інформував «Щоденний Львів», у зв’язку з проведенням дорожньо-ремонтних робіт, рух транспорту на ділянці вулиці Апостола від її будинку 310 до вулиці Північної перекрили до 22-ї години 1 квітня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів