У Львові повернули гарячу воду 240 будинкам Сихівського району

21:47 23 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vestnik.in.ua

Про це повідомляє в п’ятницю прес-служба міської ради.

Прес-служба міської ради інформує сьогодні, 23 травня, в повідомленні «ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води до 240 будинків Сихівського району»:

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», сьогодні на ранок, 23 травня, відновлено подачу гарячої води до 240 будинків у Сихівському районі, які обслуговуються від ЦТП 1-18,24. 

«Вчора було відновлено роботу ТЦ «Південна». Саме ця ТЦ забезпечуватиме подачу гарячої води на Сихів, оскільки ТЕЦ-1 з 18 травня перебуває на «нульовій зупинці». Впродовж дня було відновлено подачу гарячої води до 240 будинків, які обслуговуються від ЦТП 1-18 та 24. 

Також проводиться дозаповнення теплових мереж у Шевченківському районі. Відповідно до сформованого графіку, відновлення подачі гарячої води у Шевченківський район мало відбутися найпізніше – з 3 червня. Однак, завдяки щорічній заміні теплових мереж, під час гідравліки тепломереж від ТЦ «Північна», яка обслуговує весь Шевченківський район, було виявлено 8 поривів. Незначна частина поривів на трубопроводах дозволяє швидше від встановлених термінів відновити гаряче водопостачання», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

На ранок 23 травня опалювальний сезон продовжено до 3 споживачів, а гаряча вода подається до 368 споживачів підприємства.

Відповідно до листів-звернень, опалення подається до Дитячого дошкільного будинку №1, на вул. Таджицька, 21; Державного комунального будинку дитини №1, на вул. Комаринця, 2а; та до Обласної клінічної лікарні на вул. Чернігівська, 7.

Гарячу воду отримує весь Галицький район теплових мереж, 96 споживачів Личаківського РТМ, 5 – Франківського РТМ і 12 – Шевченківського РТМ та 240 – Сихівського РТМ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів