У Львові посилено заходи безпеки (оновлено: відео)

17:20 14 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

З метою забезпечення безпеки та унеможливлення провокацій, працівники поліції в посиленому режимі здійснюють комплекс заходів по охороні громадського порядку в місті та на прилеглій до стадіону «Арена Львів» території.

«Працівники поліції закликають футбольних уболівальників, гостей і жителів Львова бути толерантними, поводитися гідно з взаємоповагою один до одного та до гравців команд, а також сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій по забезпеченню охорони правопорядку в день проведення матчу плей-офф відбору Євро-2016 між збірними України та Словенії, який відбудеться на стадіоні «Арена Львів». З метою забезпечення безпеки та унеможливлення провокацій, працівники поліції в посиленому режимі здійснюють комплекс заходів по охороні громадського порядку в місті та на прилеглій до стадіону «Арена Львів» території, зокрема, в місцях концентрації футбольних уболівальників, які вже прибувають до Львова з інших регіонів України та із-за кордону», – повідомили сьогодні, 14 листопада, в прес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції:

«З огляду на посилені заходи безпеки, які будуть вживатися перед матчем та під час пропуску глядачів на стадіон, правоохоронці закликають глядачів завчасно прибути до стадіону та з розумінням поставитися до посиленого комплексу заходів перевірки під час проходження вболівальників на «АренуЛьвів». Заступник начальника Львівського обласного управління Національної поліції, полковник поліції Сергій Маруняк зазначив: 

«Звертаємося до громадян з розумінням поставитися до роботи працівників поліції. Аби уникнути провокативних ситуацій чи правопорушень, просимо футбольних вболівальників не зловживати алкогольними напоями, не порушувати громадський порядок та завчасно прибути до стадіону. Водіїв приватного автотранспорту просимо не порушувати правил дорожнього руху, не залишати транспорт на тротуарах доріг прилеглих до стадіону і паркуватися завчасно у спеціально визначених місцях».

У прес-службі праоохорпонців опубліковано також у суботу звернення тимчасового виконувача обов’язків начальника Львівського обласного управління Національної поліції Дмитра Загарії, в якому мовиться:

«Шановні львів’яни та гості нашого міста! Всі ви знаєте про трагічні події які відбулися вчора у Парижі. Всі ми співчуваємо французам, особливо родичам тих, кого вже не повернеш та бажаємо найшвидшого одужання пораненим.

На жаль, тероризм це явище яке не має облич, національностей та не знає кордонів. І ми з вами теж, нажаль, мали можливість у цьому пересвідчитись.

Усі ми добре пам’ятаємо двох молодих правоохоронців, дільничних інспекторів міліції, котрі були поранені у літку цього року в наслідок вибухів гранат. Були й інші випадки.

З тероризмом боротися можна лише спільно. Правоохоронці роблять усе можливе аби запобігти терористичним проявам на нашій землі, але ми потребуємо вашої допомоги і співпраці. Сьогодні і завжди.

Сьогодні у нашому місті відбудеться надзвичайно важливий для збірної України футбольний матч на якому будуть присутні Президент України Петро Порошенко та президент Словенії Борут Пахор, а також більше 34 тисяч вболівальників. Від імені усіх поліцейських Львівщини я звертаюсь до вас з проханням бути свідомими, толерантними, виваженими та ввічливими – такими, якими і мають бути українці у цей не легкий для нас час.

Правоохоронці завжди поруч з вами. Сьогодні охорону громадського порядку в нашому місці забезпечує більше тисячі поліцейських і до кожного з них ви можете звернутись зі своєю проблемою, а також у випадку якщо допомога потрібна комусь іншому.

Також до ваших послуг оперативна лінія 102. Повідомляйте про виявлені підозрілі чи небезпечні предмети, про правопорушення очевидцями яких ви стали. Реакція правоохоронців буде миттєвою. Лише разом, співпрацюючи, ми зможемо зробити наше місто безпечним.

Щиро ваш, Дмитро Загарія».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів