У Львові попрощалися з бійцем 24-ї бригади

14:30 18 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища у Львові на поховали Героя Юліана Циганка, який тривалий час лікувався після отримання поранення в зоні ООС.

Про це повідомили в четвер, 18 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Домовина з тілом загиблого військового прибула до Львова вчора ввечері. Чин похорону та прощання відбувся у Гарнізонному храмі. Героя поховали на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76».

«Юліан Анатолійович Циганко народився 12 вересня 1975року у Львові. Проходив військову службу в лавах Збройних Сил України. Майже з перших днів війни став на захист східних кордонів своєї Батьківщини. З травня 2014-го до листопада 2015-го брав безпосередню участь в АТО», – поінформували також у ЛМР.

«17 листопада 2015 року під час несення бойового чергування під час антитерористичної операції в Луганській області отримав вогнепально-кульове поранення. З цього часу військовослужбовець перебував на лікуванні, переніс більше сорока операцій, дві з них – у Австрії. Юліан Циганко майже три роки боровся за життя. Помер 16 жовтня 2018 року в Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів