У Львові половина водойм засмічена або у водоростях

13:06 28 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikimapia.org

У Львові обстежили 15 водних об’єктів. Половина з них заросли водоростями або засмічені.

У Львові провели обстеження водних об’єктів у місцях відпочинку мешканців

Упродовж квітня цього року працівники відділу екологічного нагляду КП «Адміністративно-технічне управління» провели обстеження водних об’єктів у місцях масового відпочинку мешканців, інформує прес-служба ЛМР.

Загалом на предмет дотримання вимог законодавства України було обстежено 15 водних об’єктів, а саме: каскад ставів «Зелене око» у парку «Снопківський», став у Стрийському парку, став у парку «Знесіння», став на вул. Пекарській, 50, став на вул. Вахнянина, 29, каскад ставів у парку «Погулянка», став на вул. Замарстинівській, 270, став на вул. П. Панча, 8, став на вул. Тернопільській, 1а, каскад ставів у парку «Піскові озера», каскад ставів на вул. В. Великого, 4, став на вул. Кульпарківській, 139, став на вул. Стрийська-Наукова, став у парку «Горіховий гай» - вул. В. Великого, 16, а також став на вул. Повітряній, 2.

У підсумку було виявлено 3 випадки часткового заростання водойм, 4 випадки засмічення водного дзеркала, а також відсутність води у одному із ставів. Щодо стану прибережної смуги, то трав’яний покрив на усіх об’єктах є в задовільному стані, натомість виявлено 4 випадки хворих, аварійних або вражених омелою дерев, 3 випадки влаштування звалищ відходів, а на 6 об’єктах зафіксовані сліди від багать, випалювання рослинності. Крім того, на території 7 водних об’єктів виявлені сліди вигулювання собак. Для усунення порушень, оформлено та скеровано балансоутримувачам водних об’єктів 6 вимог щодо засмічення та 8 повідомлень стосовно утримання зелених насаджень з визначеними термінами виконання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів