У Львові вже погасили пожежу в кафе на площі Ярослава Осмомисла (відео)

10:26 26 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Як повідомляє в четвер обласне управління ДСНС, до ліквідації займання залучили шість одиниць пожежно-рятувальної техніки та близько 30 вогнеборців.


Відео: обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Як повідомили сьогодні, 26 червня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, за словами начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, близько 9-ї години ранку у Львові сталось загоряння в кафе «Перлина Львова» біля ранку «Добробут». «Пожежу одразу ж ліквідували. Постраждалих нема. Причини події зараз з’ясовуються», – зазначив Віктор Іваніцький. 

Натомість обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій інформує в четвер у повідомленні «Львів: близько 30 вогнеборців ліквідовували пожежу у кафе (ВІДЕО)»:

«26 червня о 08:04 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у приміщенні кафе у м. Львові на пл. Ярослава Осмомисла, 3а. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь охопив значну частину даху будівлі та понищив майно закладу.

Пожежа інтенсивно поширювалася дерев’яними конструкціями перекриття. Процес гасіння ускладнювався  тим, що полум’я швидко розповсюджувалося пустотами під покрівлею, заповненими мінеральним утеплювачем.

До ліквідації займання залучили 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки та близько 30 вогнеборців. Рятувальники ліквідували пожежу о 08:46. Причина займання та сума завданих збитків встановлюються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів