Реконструкцію шляхопроводу у Львові планують завершити до 20 листопада

16:40 10 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Директор генпідрядної організації ТзОВ «Західтрансбуд» Зиновій Дац запевнив у понеділок: «На сьогодні зроблено близько 75% робіт – один бік уже завершено, на іншому реконструкція триває».

У прес-службі Львівської міськради нагадали в понеділок, 10 жовтня, що комплексна реконструкція шляхопроводу на вулиці Городоцькій із ремонтом інженерних мереж та розширенням проїзної частини до чотирьох смуг триває з червня, де також поінформували, що авершити всі роботи планують до 20 листопада й що сьогодні виконання робіт оглянув міський голова Львова Андрій Садовий, який запевнив, що «станом на сьогодні 75% робіт по реконструкції шляхопроводу виконано».

За його словами, залишилося реконструювати 25% шляхопроводу, а для цього потрібно орієнтовно місяць.  Він також зазначив, що підрядники працюють не погано, але є зауваження до виконання термінів, бо були проблеми, які не можна було передбачити під час проектування. Наприклад, колектор на вулиці Стуса, який збудований у 1985 році, відтак перебуває в жахливому стані, а колектори на вулицях Київській і Котляревського прослужили 100-150 років.

Андрій Садовий повідомив також: «Наступного року нас чекає вулиці Шевченка, Бандери, треба робити роботи на вулицях Зеленій і Пасічній». 

Міський голова також запевнив: «Усі ці роботи, які були заплановані на цей рік, всі вчасно будуть виконані – вулиці Богданівська, Мечникова, Садова, Київська, Котляревського і багато невеликих вулиць, які ми робимо». Стараємось зробити максимум, що є можливо.

У прес-службі міськради розповіли також, що комплексна реконструкція шляхопроводу на Городоцькій передбачає виконання двох частин проекту – аварійно-відновлювальних робіт та реконструкції інженерних мереж, вартість яких за договором – 20,8 млн. гривен, а щоденно на об’єкті працює 20 працівників та 5 одиниць техніки. А директор генпідрядної організації ТзОВ «Західтрансбуд» Зиновій Дац розповів: «Розширення дороги здійснюємо за допомогою консольних балок. На сьогодні зроблено близько 75% робіт – один бік уже завершено, на іншому реконструкція триває». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів