У Львові підтоплено чотири вулиці

21:45 30 червня 2021 р.

Фото до новини

На магістральних дорогах заторів немає.

За інформацією Ірини Маруняк, заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, нещодавня негода знову спричинила повалення дерев, пориви на лініях електропередач, підтоплення, пошкодження дахів. У зв’язку з цим, аварійні бригади комунальних служб працюватимуть вночі, щоб максимально ліквідувати наслідки стихії.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

«Зараз я здійснюю об’їзди по районах. Об’їжджаю місто і даю доручення, щоб оперативно реагувати на «гарячі точки», які є. Усі керівники районів на робочих місцях.

Негода знову наробила шкоди. Є повалені дерева, але цього разу більше гілок, дерев менше. Пошкоджені лінії електропередач, пошкоджені дахи, є підтоплення, зокрема на вул. Торф’яній. Тому є ремонтні бригади, які оглядають і відкривають дощопримачі.

На магістральних дорогах заторів немає. Є пориви на лініях електропередач, які будуть ліквідовувати бригади «Львівобленерго». Такі пориви є зокрема на вул. Лінкольна. 

Відзначу, що ремонтні бригади працюватимуть цілу ніч, щоб максимально ліквідувати наслідки стихії», - наголосила Ірина Маруняк.

Оперативні дані станом на 21.00 год. Зафіксовано: підтоплення доріг на вул. Джерельна, вул. Торфяна, вул. Наливайка, вул. Сахарова, 73 випадки повалених дерев та гілок, 6 падінь дерев чи гілок на автомобілі, 21 випадок підтоплень підвальних приміщень та 7 підтоплень під’їздів, пошкоджено 8 дахів. 

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», зафіксовано несправні світлофорні об’єкти на вул. Личаківська – вул. Мечникова, вул. Антоновича – вул. Залізняка, вул. Стуса – вул. Залізні води, вул. Пасічна – вул. Медової Печери.

За інформацією ЛКП «Львівсвітло», зафіксовано 20 аварій на мережах вуличного освітлення.       

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», станом на 21.00 год відновлено рух тролейбусних маршрутів № 23, 23а, і частково 22 тролейбусного маршруту (закорочено до вул. Митрополита Андрея), а також трамвайних маршрутів № 8 і № 4.

На школи та заклади культури впали дерева. Обвалились фасади історичних будівель. Зупинено рух електротранспорту, - Садовий

Зірвало дах на трансформаторній підстанції у Залізничному районі Львова

Упали дерева на вул. Дудаєва, Сахарова, обвал фасаду на вул. Федорова: у мерії скликають оперативний штаб

У Львові вдруге за тиждень наробила шкоди сильна злива зі шквальним вітром

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів