У Львові вдруге за тиждень наробила шкоди сильна злива зі шквальним вітром

20:08 30 червня 2021 р.

Фото до новини

Комунальні служби знову взялися ліквідовувати наслідки негоди.

У Львові вдруге межах тижня пройшла сильна злива зі шквальним вітром 20 м/с. Як розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, відбулося засідання оперативного штабу. Комунальні служби приступають до ліквідації наслідків негоди. Інформацію про заподіяні пошкодження збирають. Також, у зв’язку з негодою, вимкнено струм, відтак електротранспорт тимчасово не курсує.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

«Як і минулого разу, ми зібрали оперативний штаб і проговорили актуальну інформацію про наслідки негоди. Станом на зараз маємо підтоплення на деяких вулицях, маємо повалені дерева, пошкоджені дахи.

Комунальні бригади вже приступили до робіт з ліквідації наслідків негоди. Розкрижовують дерева, відкривають дощоприймачі, щоб вода стікала. Якщо буде необхідність, то ремонтні бригади працюватимуть на вихідних.

Прохання до мешканців бути обережними, не ставити авто біля дерев чи небезпечних місць. Коли бачите погіршення погодних умов, то краще залишатися вдома, щоб захистити себе і своє майно», - сказала Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

За її словами, інформацію про спричинені наслідки негодою уточнюють.

Львів'яни провідомляють про заподіяну шкоду на Гарячу лінію Львова. "Прошу вжити заходів щодо усунення наслідків грози. Дерево впало на житловий будинок, висять обірвані електричні кабелі. Вул. Калнишевського, 2", - пише на Гарячу лінію Львова Володимир Паращич.

Упали дерева на вул. Дудаєва, Сахарова, обвал фасаду на вул. Федорова: у мерії скликають оперативний штаб

1 липня у Львові прогнозують грози, шквали, град

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів