У Львові перейшли на новий формат надання комунальних послуг

10:30 21 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові працюють 17 комунальних управляючих компаній.

Про це повідомили у вівторок, 21 січня, у Львівській міськраді. Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла: «З 1 січня 2020 року у Львові розпочали працювати 17 комунальних управляючих компаній з 39. Тобто ми зменшили кількість управляючих компаній на 56%. Також у нас діє 12 приватних управляючих компаній і наше ЛКП «РАП» – це аварійна служба також бере на обслуговування будинки».

Чиновниця також зазначила: «З управляючи компаніями ми укладаємо угоди до 31 грудня 2020 року та будемо моніторити їхню роботу. Якщо робота буде не якісною, то контракт буде розірвано достроково. У перспективі з цих 17 управляючих компаній має залишиться лише 6, тобто буде 1 компанія в кожному районі. Зокрема, у Личаківському районі з початку року працює лише одна управляюча компанія, адже цей район був пілотним, і він найшвидше розпочав реформу щодо укрупнення ЛКП».

Як інформував «Щоденний Львів», тепер кошти будуть акумулюватися по кожному будинку і витрачатимуться саме на роботи в цьому будинку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів