У Львові оголошено триденну жалобу за загиблими в Києві (оновлено)

11:30 21 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: Андрій Поліковський / iPress.ua

Про це інформує сьогодні, 21 лютого, прес-служба міської ради.

У її повідомленні мовиться: «У зв’язку із загибеллю українців у Києві, міський голова Львова оголосив триденну жалобу.Відтак, місто звертається до усіх громадських закладів обмежити проведення розважальних заходів, притишити музичний супровід. Водночас, по місту буде розвішано прапори з траурними стрічками».

А невдовзі прес-служба міської ради поінформувала також: 

«Міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження про оголошення 21, 22, 23 лютого днями скорботи, у зв’язку із загибеллю учасників акцій протесту під час сутичок у Києві.

«У Києві загинуло багато українців. Серед них також були львів’яни. Зважаючи на трагедію, яка сталася, у місті 21, 22 та 23 лютого оголошуються днями жалоби», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Відтак, львів’ян простять вивісити державний прапор з траурними стрічками, приспустити прапор України на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій; не проводити розважальних заходів, вимкнути святково-декоративну світлову ілюмінацію, внести відповідні зміни о програм телебачення та радіо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів