У Львові облаштують на вулиці Шевченка квазікільце

18:00 3 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові розпочали роботи з капітального ремонту великих вулиць.

Про це повідомили в понеділок, 3 лютого, у Львівській міськраді. Там також розповіли, що, зокрема, тривають роботи на вулицях Апостола, Миколайчука й Хуторівка та облаштування дороги до мікрорайону Білогорща.

ТзОВ «Онур», на замовлення ЛКП «Львівавтодор» розпочала капітальний ремонт вулиці Шевченка. Роботи відбуваються на відрізку від вулиці Залізничної до вулиці Левандівської і передбачають організацію кільцевого руху.

Проектно-кошторисна документація розроблена 2019 року проектною організацією ТзОВ «Трамдорпроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Проектом передбачено повне розбирання дорожнього одягу і тротуарів вулиць Шевченка та Залізничної в межах, необхідних для виконання будівельних робіт та реконструкції, розбирання асфальтобетонного покриття на вулиці Левандівській, реконструкція всіх інженерних мереж, демонтаж існуючих трамвайних колій в межах проектування, демонтаж існуючого дорожнього одягу з покриттям із мозаїки і бруківки, влаштування нових трамвайних колій, влаштування проїзних частин; тротуарів; велосипедних доріжок; технічних тротуарів, дорожньої розмітки; світлофорних об’єктів, влаштування контактної мережі трамваю, зовнішнього вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору, проектом передбачається заходи для маломобільних груп населення.

Як інформував «Щоденний Львів», у Львові хочуть будувати житло на садових ділянках.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів