У Львові облаштовують квазікільце

10:15 26 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На вулиці Шевченка у Львові облаштовують квазікільце.

Про це повідомили в середу, 26 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що у Львові триває капітальний ремонт великих вулиць. Зокрема, відбуваються роботи на вулицях Апостола, Миколайчука та Хуторівка.

ТзОВ «Онур» розпочало наприкінці січня на замовлення «Львівавтодору» капітальний ремонт вулиці Шевченка. Роботи відбуваються на ділянці від вулиці Залізничної до вулиці Левандівської і передбачають організацію кільцевого руху по вулицях Шевченка, Левандівській і Залізничній.

Станом на сьогодні, вже змонтовано 50 метрів трубопроводу каналізаційного колектора, змонтовано дві каналізаційні камери, влаштовано три водяні колодязі та прокладено 140 метрів  водопровідної труби.

Проектом передбачено повне розбирання дорожнього одягу і тротуарів вулиць Шевченка та Залізничній у межах, необхідних для виконання будівельних робіт та реконструкції, розбирання асфальтобетонного покриття по вулиці Левандівській, реконструкція всіх інженерних мереж, демонтаж існуючих трамвайних колій в межах проектування, демонтаж існуючого дорожнього одягу з покриттям із мозаїки і бруківки, влаштування нових трамвайних колій і проїзних частин; тротуарів; велосипедних доріжок; технічних тротуарів, дорожньої розмітки; світлофорних об’єктів, влаштування контактної мережі трамваю, зовнішнього вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору, проектом передбачаються заходи для маломобільних груп населення.

Як інформував «ЩЛ», у Львові розпочали роботи з капітального ремонту великих вулиць.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів