У Львові обговорять зміни до детального плану житлового району

13:28 2 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: drive.google.com

4 березня о 18:00 у Міському палаці культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича розпочнеться громадське слухання проекту детального плану житлового району «Під Голоском».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що громадське обговорення проекту внесення змін до детального плану житлового району «Під Голоском» у Львові розпочался 21 лютого, а триватиме до 21 березня 2020 року.  Замовником проекту внесення змін до детального плану є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником проекту – ДІПМ ДП «Містопроект».

Детальний план розробляється з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації кварталу, мікрорайону, іншої частини території населеного пункту, призначених для комплексної забудови чи реконструкції, та підлягає стратегічній екологічній оцінці.21. Із проектом містобудівної документації можна ознайомитися в рубриці «Проекти детальних планів територій» на офіційному веб-сайті ЛМР в розділі «Місто» або в приміщенні Львівської міської ради.

Як інформував «Щоденний Львів», у міськраді санкціонували будівництво багатоповерхівок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів