У Львові оберуть на конкурсі двох поліціянтів

12:20 19 вересня 2016 р.

Від претендентів на вакантні посади очікують навиків впевненого керування автомобілем в умовах дорожнього руху у Львові.

В управлінні поліції охорони у Львівській області оголосили конкурс на вакантні посади поліціянта й поліціянта-водія. Заяви прийматимуть від тих, хто ще не служили в поліції.  До їх службових обов’язків входитимуть забезпечення охорони об’єктів усіх форм власності, кредитно-фінансових установ, приміщень з особистим майном громадян, а також охорона публічного порядку у Львові, районних центрах області та містах обласного підпорядкування.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вік від 18 років, повна загальна середня або вища освіта, володіння українською мовою, готовність до служби в будь-якому регіоні України у зв’язку зі службовою необхідністю, для кандидатів на посаду поліцейського-водія – наявність посвідчення водія з категорією «В» та навики впевненого керування автомобілем в умовах дорожнього руху в Львові. Необхідні навички та якості прнетнедетів: належні стан здоров’я та рівень фізичної підготовки, позитивне проходження професійно-психологічного відбору, високі мотивація та особисті якості, здатність швидко приймати правильне рішення та вміння діяти в екстремальних ситуаціях, дисциплінованість, організованість, відповідальність, комунікабельність, ввічливість, стриманість, прагнення допомагати людям, уміння аргументовано висловлювати свою думку.

Тих, кого візьмуть на службу, платитимуть забезпечення від 3,5 тисяч гривень з перспективою систематичного збільшення (залежить від займаної посади, спеціального звання, стажу служби в поліції), соціальні гарантії, професійне навчання, можливість кар’єрного росту. Для участі в конкурсі кандидатам необхідно надати до поліцейської комісії наступні документи: 1. Письмову заяву про участь у конкурсі, у якій також зазначається про надання особою згоди на проведення спеціальної перевірки відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» і на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; 2. Копію паспорта громадянина України; 3. Копії документів про освіту; 4. Автобіографію та чотири фотокартки розміром 3х4 см (в анфас); 5. Декларацію, визначену Законом України «Про запобігання корупції»; 6. Копію трудової книжки (за наявності); 7. Медичну довідку про стан здоров’я; 8. Копію військового квитка або посвідчення особи військовослужбовця (приписного свідоцтва).

Документи для участі в конкурсі приймають у відділі кадрового забезпечення обласного управління поліції охорони на вулиці Липинського, 44 у Львові. Довідкову інформацію з питань проведення конкурсу можна отримати за телефоном (032) 252-33-07 та (067) 320-15-92, а також електронною пошта – vkzydsolv@gmail.com. Про це повідомили сьогодні, 19 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів