У Львові не встигнуть завершити цього року ремонт бічних проїздів проспекту Червоної Калини

15:40 16 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Міський голова Андрій Садовий переклав провину на, за його словами, «тих чи інших політиків».

«У Львові тривають роботи з реконструкції проспекту Червоної Калини. На сьогодні влаштовано асфальтобетонне покриття на площі 51721 кв. м., що становить 69% від загальної площі, передбаченої проектом. Влаштовано 9,6 кілометра бордюрів – 62% від передбачених проектом», – повідомили сьогодні, 16 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Ремонт проінспектував міський голова Львова Андрій Садовий, який розповів при цьому:

«Який масштабний об’єм робіт ми зараз виконуємо в Сихівському районі – на проспекті Червоної Калини. Вартість – 83 мільйони. В цьому році ми робимо сам проспект, це 60 мільйонів, а в наступному році будемо робити бічні дороги, бо фізично не встигнемо це зробити.

Якісно роблять, основа, покриття, технічні тротуари, посередині трамвайна колія, яка також в активній фазі. Сихів отримує одну з найбільших інвестицій в питаннях інфраструктури.

Це правильно, бо це найбільший спальний район міста Львова. В цьому році ми тут будемо бачити насправді зовсім інший підхід, а в наступному році вже можна буде трамваєм від «Санта-Барбари» поїхати в центр міста, як було анонсовано, за 18 хвилин. 

Є декілька варіантів щодо перенесення ринку «Санта-Барбара». Ми не могли бути в активній фазі до виборів, бо завжди ті чи інші політики хотіли «допомогти».

Ми з людьми знайдемо повне порозуміння, знайдемо їм варіант, який би їх влаштував, і прокладемо трамвайну колію до кінця. Щоб це зробити, треба місяць-півтора часу. Коли трамвай поїде, то вже в повному об’ємні».

Нагадаємо, вартість будівельних робіт на проспекту Червоної Калини за договором складає 83 мільйони 156 тисяч 719 гривень. У 2015 році у міському бюджеті на цей об’єкт закладено 60 мільйонів гривень. 

Відповідно до проекту, заплановано влаштувати дорожнє покриття з асфальту площею 74798 кв. м., тротуари та велодоріжки площею 31257 кв. м., встановлення бордюрів – 15,4 кілометра.  В межах передбачених коштів у 2015 році планується виконати повний обсяг робіт з асфальтування проїзної частини основної дороги, а в 2016 році – завершити ремонт бічних проїздів.

Замовник – департамент житлового господарства та інфраструктури. Генпідрядна організації – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів