У Львові не отримують опалення в одній школі й тринадцятьох житлових будинках

12:00 12 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.com

Тепловики запевняють, що забезпечили подачу опалення до усіх споживачів, які були технічно готовими до опалювального сезону.

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок, 12 жовтня, опалення отримують 99,2% споживачів підприємства», – поінформували сьогодні, 12 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також передали такі запевнення ЛМКП «Львівтеплоенерго»:

«За два дні опалювального сезону «Львівтеплоенерго» забезпечило подачу тепла до усіх споживачів, які виявилися технічно готовими.  На сьогодні опалення подається до 1616 будинків.

Опалення не отримують 13 споживачі, які знаходяться у нас на обслуговуванні: 12 будинків (№9 на вулиці Кошиця, №273 та №275 на вулиці Хмельницького, №4 та №14а на вулиці Мазепи, №45 та №49 на проспекті Чорновола, №7 на вулиці Очаківській та №13 на вулиці Чигиринській) через пориви у внутрібудинковій системі, які ліквідовує власник будинку, а також будинок №5 на площі Григоренка – через реконструкцію котельні на вулиці Гнатюка (20/22).

Якщо ж мешканці бачать, що у їх будинку тепла немає, або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то, опалення до будинку подається, а причину його відсутності в середині будівлі чи окремих кімнат потрібно з’ясувати у власника будинку. За справний стан внутрібудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ). Найчастіше причиною відсутності тепла є заповітрення внутрібудинкової системи. Потрібно просто її розповітрити».

У прес-службі міської ради повідомили також сьогодні, 12 жовтня, «Щоденному Львову»: «За словами тепловиків, опалення також подається до усіх садочків, лікарень і поліклінік.  Опалення не отримує лише одна школа на вулиці Кониського (№8), Львівська дезстанція на площі 700 річчя Львова (№2) і Львівська облсанепідемстанція на вулиці Тернопільська (№19) – через ремонтні роботи у внутрішньо будинковій системі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів